Asker Kaçağı Rasim Ozan Kütahyalı

Sürekli olarak gündemdeki herşeyi eleştiren her konuda fikri olan hükümet yandaşı Rasim Ozan Kütahya'lı askerlik yapmamasına rağmen askeriyeyi her zaman hedef almaktadır.

Her Türk vatandaşının yapması gereken görevi yapmayan ancak bu konuda her hangi bir yaptırımla karşılaşmayan sözde gazetecinin arkasını kimin kolladığını söylemeye gerek var mı bilmiyorum.

Bu zaman kadar şehit olan askerlerimizin vebalini üstüne alan tatlı canı korkak gazeteciye eski hakem Ahmet Çakar'da vatan haini lafını kullanmıştır.

Ahmet Çakar da bozuk bir saat olsa da günde iki defa doğru göstermesi nedeniyle bir tebriği haketmiştir ancak bu laflardan sonra hiçbirşey olmamış gibi bu asker kaçağıyla programlara devam edeceğinden samimiyeti sorgulanmalıdır.

Askerlik nedir bilmeyen vatanı korumak için hayatının en güzel günlerinde devletine hizmet eden gerekirse de gözünü kırpmadan hayatını feda eden askerlerimizi salak yerine koyan Rasim Bey sadece birgününü Güneydoğuda bir karakolda geçirse sanırım kendine bir daha gelemez.

Oyutduğu sıcak televizyon kanallarında terörü konuşmak askeri eleştirmeyi herkes yapar çık dağlara da delikanlılığını görelim.

Ancak suç onda değil onun gibi adamları televizyonlara çıkaran ve konuşmasına izin veren yandaşlarda.

Profesyonel ordu isteyen Rasim Ozan Kütahyalı bir asker kaçağıdır ne çözüm süreci ne de askeriye ile ilgili hiçbir fikri kendi iradesi ile değil yukardan söylenmedir.

Askerlik yan gelip yatma yeri değil diyenlerin oğulları yurtdışında okurken garibanın çocuklar dağda çakal peşinde koştu senelerce yine koşacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder