Pkk'lı Kadın Teröristlerin Yaşadıkları

itirafçı dilara
Pkk'nın yapılanmasında kadın teröristler büyük bir önem taşımaktadır.

Dağlara genç yaşlarda çıkan kadınlar propaganda ile beyinleri yıkanıp ordaki yaşam tarzına zorlanmaktadırlar.

Abdullah Öcalan yakalanmadan önce deyim yerindeyse bir harem kurmuş ve bu haremde yaşayan kadınlar rütbe kazanmışlardır.

Abdullah Öcalan'ı adeta tanrılaştıran ve onun hakkındaki gerçekleri onu tanıyınca anlayan kadınların bunu anladıklarında yapacak hiçbirşeyi olmamaktadır.

Dağlarda erkekler ve kadınlar arasında duygusal yakınlaşmalar yasaklanmış olup bu konuda örgütün çok katı kuralları olmaktadır.

Ancak kadınlar ve erkeklerin yaşadığı her yerde olduğu gibi dağlarda insanlıktan uzak bir yaşam süren pkklılar arasında tecavüz olayları da sıkça yaşanmaktadır.

Bu yaşanan birçok tecavüz olaylarında kadınlar suçlu bulunmuş ve bu kadınlar teröristler tarafından öldürülmüşlerdir.

Yaşanan bu olaylar neticesinde kadınlar örgütün gerçek yüzünü görseler de gidecek biryerleri olmadığı için bu yaşama devam etmek zorunda kalmaktadırlar.

Dağdaki kadrolar arasında kadın erkek ayrımı sıkça yapılmakta ve kadınlar oralarda da ikinci sınıf vatandaş konumunda yaşamlarına devam etmektedirler.

Bu konuda en çarpıcı açıklamaları eskiden örgüt içinde bulunan ve örgütten kaçmayı başaran eski örgüt militanları yapmaktadır.

İşte pkkdan kaçan Dilara'nın bazı şok açıklamaları;

*Masmaviydi onun gözleri ve çok küçüktü.Bir gece yarısı nöbet tutarken üst düzey bir pkk lı komutan ona tecavüz etti.

O olaydan sonra bir daha kendine gelemedi ve akıl sağlığını kaybetti. Onu tedavi etmek için çok uğraşıldı zaman zaman elektrik şok bile verildi.

Gece olduğu zaman deliriyor kayalara tırmanıyordu.sonunda kaçmaya çalıştı ancak mayına bastı ve hayatını kaybetti.

*Diğer bir hikayede Mardinli bir kız olan Rojin.Rojin çok küçük yaşlarda ailesi tarafından pkk ya satılmış ve çatışmalarda bir elini kaybetmiş bir kızdır.

Üst düzey bir Pkk'lı Rojin'e tecavüz eder.Örgüt Rojin'i suçlu bulur ve kurşuna dizerek öldürür.

Buradaki amaç kadınlara gözdağı vermektedir.Örgüt içindeki duygusal yakınlaşmalarda asla erkek suçlu bulunmaz ve hep kadın suçludur.

*Örgütün diğer bir kadın idamı da 7 aylık hamileyken öldürülen Ronahi’dir.Suriye'nin Kamışlılı bölgesinden olan Ronaha yine tacavüz edilerek hamile bırakılmıştır.

Ronahi bu durumu gizlemek için çok uğraşsa da örgüt tarafından durum anlaşılmıştır.Ronahi'ye son dileiğini soran yöneticiler bebeğini bağışlamalarını istemiştir.Bu isteği reddedilen Ronahi karnındaki bebeği ile öldürülmüştür.

*Pkk bir dönem korucuların hakimiyetini engellemek için korucu çocuklarını dağa çıkarma gibi bir plan yapmışlardı.

Bu amaç ile dağa kaçırılan korucu kızı Hevidan kaçırıldığında daha 12 yaşındaydı.16 yaşına bastığında kaçmak üzereyken yakandı ve idam kararı verildi.Bu küçücük kıza kendi mezarı kazdırıldı.

Mezarı kazarken söylediği türküler dağlara vuruyordu son istediğini soran yöneticilere Kahrolsun Apo diyecek kadar yürekli bu kızı kadın teröristler taradı ve öldürdü.

*İtirafçı Dilara'nın en çok içinin yandığı en yakın arkadaşının başına gelen olmuş.Siirli Eylem yine pkk lı bir teröriste aşık olmuş yakınlaştıkları anda üst düzey yetkililer tarafından yakalanmışlardır.

Erkek terörist aşkını bırakıp kaçmış Eylem ise Cudi civarındaki Avaşin suyuna gitti.Erkek teröristlerden oluşan idam timi Eylem'in yanına gitti.

Eylem ise elindeki el bombasını gösterdi ve aşık olduğu korkak adama son birkez baktı ve bombanın pimini çekerek intihar etti.

Sözlerini bitirken örgütte geçen 15 senede asla tecavüzcülerin cezalandırıldığı görmediğini söyleyen Dilara örgütün kendisini bulması halinde idam edeceğini de söyledi.

Videoda 15 kadın terörist yoldaş dedikleri erkek teröristler tarafında satılıyor ve kaçarak kadınları ölüme terkediyorlar.

Bu durum karşısında çok sinirlenen kadın teröristlerin başı erkek teröristlere tavuk diyor.Siirt'te yaşanan olaylar haberlere de yansımıştır.

Bu haberin videosu

4 yorum:

  1. hepsinin allah belasını versin,şerefsizler oturun evinizde yemek yapın neyinize dağlarda taşlarda gezmek beter olun

    YanıtlaSil
  2. kürt kızlarını dağlara gönderen aileler orada kızlarına neler yapıldığını biliyorlar mı acaba

    YanıtlaSil
  3. biliyorlar tabi maksat sorumluluk kalksın üstlerinde kızlarının kimlere peşkeş olduğu mu umurlarında

    YanıtlaSil
  4. böyle şeyler devletin yalanından başka birşey değil

    YanıtlaSil