Askere Tek Tabanca Gidin

İstatistlik olarak askere giderken geride sevgilisini,nişanlısını,sözlüsü olanların yüzde sekseninin ilişkileri sona ermektedir.

Bu durum askerlerin psikolojisini bozduğu gibi zaman zaman da intihar gibi durumların ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Bunun en önemli sebebi olarak da askerlerin yaşadığı psikolojik sorunların ilişkiye yansıması ve karşı taraftan kaynaklanan problemler.

Bu nedenle de askere giderken eğer çok ciddi bir ilişki yaşamıyor ve karşı tarafa güvenmiyorsanız geride kimseyi bırakmayın.


Özellikle doğu ve güneydoğuya giden askerler çarşı izni veya evci izni gibi şansları olmadığı için telefon dışında bir iletişim şansları yoktur.

Bu bölgelerdeki görev yoğunluğunun fazla olması ve çok uzun süreli görevler telefon irtibatını da sekteye uğratabilmektedir.

Bu da araya hem mesafelerin girmesine hem de iletişim kopukluklarına sebep olur.

Yeterince zor günler yaşayacağınız bu dönemlerde bir de sivil hayattaki ilişkinizi düşünmek size ekstra bir yük getirecektir.

Bunu yaşamamak için askere gitmeden hayatınız ile ilgili radikal kararları alıp askere deyim yerindeyse tek tabanca gitmektir.

Tabi ki eğer şanslıysanız sizi çok seven ve bekleyen bir kişiyi sevmişsinizdir ve ömür boyu mutlu olursunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder